Informasjon om Covid-19

På tross av Covid-19 og nedstengingen av flere kommuner i Viken og Oslo-området, er vi i NF Fleet fremdeles operative og det jobbes for fullt fra hjemmekontorene.

 

Vår absolutt største prioritet er å opprettholde forbindelsen med deg, din bil og din flåte! Alle våre medarbeidere og dine vanlige kontaktpersoner kan derfor kontaktes på telefon og epost.

Vårt nettverk av samarbeidspartnere står også klare til å hjelpe deg og utføre nødvendig service. Du kan fremdeles:

  • Bestille og få utlevert ny firmabil
  • Levere inn din leasingbil etter endt leasingperiode
  • Få utført service, vedlikehold eller skadereparasjon på din bil

 

Innlevering av leasingbil

Vårt innleveringskontor holder åpent på tross av nedstengingen i Bærum kommune, og det er alltid en person tilstede på kontoret. Innlevering vil da foregå kontaktløst. Når du kommer for å levere bil og nøkler er det fint om du ringer 21 04 20 90. Vi har et nøkkelinnkast som kan brukes og vi vil til enhver tid i åpningstiden ha ansatte på bygget som kan bistå. Ring eller send gjerne en mail til innleveringsavdelingen og avtal time på forhånd slik at vi sammen kan opprettholde gode smitteverntiltak.

Les mer om innlevering av din leasingbil her

Har du spørsmål angående innlevering, er du velkommen til å kontakte oss på  eller telefon +47 21 04 20 90. Vi hjelper deg gjerne. 

 

Kjøpe bruktbil?

Med nye retningslinjer for Viken fylke i forbindelse med Covid-19, vil vi holde fysisk stengt frem til og med søndag 11. april. Likevel er våre selgere fortsatt på jobb i vanlige åpningstider, og de er tilgjengelige pr. telefon og mail.
 
Ønsker du å kjøpe bil, kan vi ordne alt av dokumenter og registrering digitalt på forhånd. Bilen vil bli utlevert utenfor våre lokaler med strenge smittevernstiltak. Bil og nøkler vil bli desinfisert før utlevering, og ønsker du bilen levert, så ordner vi selvfølgelig det.

Har du spørsmål vedrørende kjøp av bruktbil? Send oss en mail på:

 

Ta vare på deg selv og hverandre.