Om oss

NF Fleet er et joint venture etablert mellom ALD Automotive og Nordea Finans. Vi tilbyr fleksible løsninger innenfor operasjonell billeasing samt komplett outsourcing av norske og nordiske bilparker.

I NF Fleet gjør vi den stor dyd ut av å alltid være pålitelige og tilgengelige. Vi fokuserer på kvalitetsrådgivning og kundeservice. Du kan alltid regne med oss.

Som kunde hos NF Fleet oppnår du budsjettsikring og adgang til stordriftsfordeler. Våre leasingløsninger er spesielt utviklet til å dekke våre kunders behov ut fra deres respektive størrelse på bilparkene sine. Vi tilbyr både bedriftsleasing, fleet managementprivatleasing og en rekke fordelaktige tilleggsprodukter.

Lokale, nordiske og globale løsninger

NF Fleet er representert gjennom lokale joint ventures i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi tilbyr lokale samt nordiske billøsninger hvor ekspertisen tilføres lokalt fra de enkelte landene. På den måten sikrer vi å være i forkant med hvert enkelt lands lovgivning. Blant annet tilbyr vi billøsninger i ytterligere 43 land i kraft av våre eierskap.

Kontakt oss

Hos NF Fleet står et lag av våre eksperter alltid klar til å konsultere, hjelpe og støtte deg og din virksomhet. Vi er dedikerte til å optimalisere din bilparks økonomi og håndtere de administrative oppgavene som følger med når man drifter en bilpark.

Hvis du vil vite mer om NF Fleet og de løsningene vi kan vi tilby deg og din virksomhet er du mer enn velkommen til å kontakte oss.

Kontakt oss