Bestilling av firmabil

Hvis du vurder å få ny bil er det en veldig god løsning å velge en firmabil. En firmabil er en bekymringsfri løsning som gir deg mulighet til å kjøre rundt i en ny bil uten uforutsette kostnader. Les hvordan du bestiller en ny firmabil nedenfor.

Slik bestiller du din firmabil

NF Fleets beste råd til prøvekjøring:

  • Passasjer(er): Prøvekjør bilen sammen med de personene du kommer til å dele bilen med. Det kan for eksempel være din kjæreste, din familie eller dine venner. Er det komfortabelt for hele familien eller vennegruppa å kjøre lange strekninger i bilen?
  • Plass: Er forsetet komfortabelt? Har du som fører godt utsyn i alle retninger samt når du rygger og parkerer? Og er det nok benplass for de i baksetet? Det er også en god idé å forsikre seg om at bilen har nok plass til kjæledyr, hobbyer og andre hverdagsbehov.
  • Drivstoff: Sjekk bilens drivstofforbruk på de type turer du oftest vil benytte bilen. For eksempel i byen, på motorveien eller på landeveiene. Undersøk også bilens CO2-utslipp, hvilket for eksempel har en innflytelse på eieravgiften. Hvis du har mulighet for å velge en hybrid eller en elbil er det også en god idé å undersøke disse mulighetene.
  • Kjøreopplevelse: Hvis du nyter å kjøre bil eller hvis du bruker mange timer bak rattet bør du like gjerne ha selve kjøreopplevelsen i tankene. Det kan være en sann fornøyelse å kjøre bil hvis bilen imøtekommer dine eller deres behov.