Dekkhotell: Med sikkerhet i fokus

Den første snøen kan komme overraskende på, og det er sjelden en hyggelig opplevelse å ikke være vinterskodd i møte med det kalde, hvite.  Nå som vinterhjulene skal på vil man fort oppdage at det kan være svært vesentlig hvor og hvordan dekkene oppbevares mellom hvert dekkskift.

 

I NF Fleet er vi opptatt av sikkerhet og kvalitet. Vi har stort fokus på at dine bildekk skal oppbevares og vedlikeholdes på best mulig måte, for å ivareta din sikkerhet på veien og for å øke dekkenes levetid. Vi anbefaler derfor at du oppbevarer dekkene dine på dekkhotell. For å sikre at alle våre leasingkunder skal ha et dekkhotelltilbud i nærheten av der de bor, har vi avtaler med en rekke kjeder over hele landet.

 

Fordeler ved dekkhotell

  • Trygg og sikker oppbevaring av dine dekk og felger, under optimale forhold
  • Dekkene er forsikret mot tyveri og brann
  • Grundig rengjøring og behandling av dekk og felger før lagring, sikrer forlenget levertid for dekkene
  • Sjekk og kontroll av dekk før bytte. Er mønsterdybden for liten eller ved avdekking av andre feil på dekkene, får du beskjed i god tid før neste dekkskift
  • Lufttrykksjekk
  • Balansering
  • Sms-varsling når det er på tide å bytte dekk, bestill time og ta en kaffe mens du venter!

 

Ønsker du dekkhotell som en del av din leasingavtale? Nå kan du oppbevare sommerdekkene trygt og enkelt! NF Fleet tilbyr rabatterte dekkhotelløsninger via DekkmannDekkPartnerDekkTeamDekk1First Stop og Vianor. Våre samarbeidspartnere sikrer deg mulighet for dekkhotell uansett hvor du bor i landet. De møter deg med profesjonell og effektiv veiledning. All fakturering går via NF Fleet, og du mottar én regning som omfatter alle deler av ditt leasingforhold. Praktisk, ikke sant?

 

Vi vil gjerne hjelpe! Ta kontakt med din NF Fleet -kontaktperson eller kontakt kundeservice.