Innlevering av firmabilen

Når din leasingperiode utløper er det dessverre tid for å levere firmabilen tilbake via vårt innleveringskontor. Nedenfor går vi gjennom hvordan du lever bilen tilbake og hva du skal være oppmerksom på.

Hvordan skal bilen leveres?

Din firmabil skal returneres på leasingkontraktens utløpsdag. Faller utløpsdatoen på en helg eller en helligdag skal bilen returneres den siste hverdag før ordinær utløpsdato.

Når du innleverer din leasingbil skal den være nyvasket, støvsuget og rengjort samt tømt for private effekter. Du skal også huske å medbringe alle nøkler og samtlige av bilens dokumenter.

Gjennomgang av bilen

Ved avlevering gjennomgås bilen for eventuelle skader og mangler av våre uavhengige takstmenn. Vi oppfordrer til at brukeren av firmabilen eller en representant fra virksomheten deltar i gjennomgangen som tar cirka 30 minutter, men det er ikke påkrevd. Om det er anmerkninger på bilen kvitterer du for disse. Heretter vil kontaktpersonen i deres virksomhet motta en elektronisk avleveringsrapport.

Eventuelle skader forårsaket av montering av ekstrautstyr eller trafikk og påkjørsler skal enten meldes til forsikringsselskapet eller betales av leasingtaker.

Huskeliste ved innlevering

Huskelisten under er til hjelp ved innlevering av bil. Husk å ta med alt utstyr som hører til bilen, som kan være:  

  • Sommer-/vinterhjul
  • Alle nøkler og nøkkelkort
  • Vognkort, brukerhåndbok og servicehefte
  • Rollo/bagasjeromstrekk, matter og hattehylle
  • Navigasjon og fjernkontroll
  • Avtagbart hengerfeste
  • Takstativ og skiboks
  • Varseltrekant og refleksvest
  • Låsbolt til aluminiumsfelger
  • Fjerne eventuell kjørebok

Book tid på forhånd

Biler i Oslo-området skal leveres inn ved vårt kontor i Sandvika til avtalt tid. Du finner oss i Jongsåsveien 4 (bygg B), 1338 Sandvika. Ønsker du å delta på gjennomgangen av din firmabil skal du booke tid til dette på forhånd og i god tid før innlevering så du unngår ventetid.

Biler som ikke befinner seg i nærheten av Oslo/Bærum kan leveres inn hos den forhandleren bilen ble tatt ut hos. Husk å fylle ut returskjema og legg ved dette når du gir oss skriftlig beskjed (epost) om at bilen er levert. Mail og skjema sendes til NFinnlevering.no@nffleet.com

Bestilling av frakt

Ønsker du frakt av bil mellom lokasjoner ved brukerbytter eller ved andre anledninger kan du bestille frakt her. Fyll ut epost med regnr og kontaktinformasjon så tar vi kontakt med deg. NB. gjelder ikke privatadresse.

Åpningstider Sandvika:

Mandag-fredag: 08.00-16.00

Retningslinjer for normal og unormal slitasje

Nedenfor finner du vår guide for innsjekk av leasingbiler til innlevering. Her kan du blant annet lese mer om prosessen for innlevering av leasingbil, hva du skal huske før innleveringen og hvilke skader som aksepteres og ikke aksepteres i gjennomgangen.

Book tid til innlevering her