NF Fleet og XPENG Motors inngår partnership-avtale

Fremtidens mobilitetsopplevelse er smart og elektrisk! NF Fleet er stolte over å annonsere vår nylig inngåtte partnership-avtale med XPENG Motors. Selskapet designer, utvikler og produserer smarte elbiler som sikrer en trygg og sømløs kjøreopplevelse. XPENGs elbiler er utstyrt med banebrytende hardware og software, med et minimalistisk design som skaper en følelse av stil, modernitet og komfort.

Vi er svært glade for å kunne ønske XPENG velkommen som vår nye partner, og for at vi sammen skal bidra til å forme og utvikle fremtidens mobilitetsløsninger, gjennom elektrifisering, digitalisering og avansert teknologi.

-Dette er et veldig spennende samarbeid for NF Fleet, og vi har store forventninger til vår felles fremtid. Vi har klokketro på XPENGs nye EV-modeller, G3i og P7, som begge har fått en varm velkomst på det norske elbilmarkedet, sier daglig leder i NF Fleet, Terje Mork.

XPENG etablerte seg for første gang i Europa i 2021, med Norge som første satsningsmarked. I dag har elbilprodusenten utvidet sin europeiske tilstedeværelse med utsalgssteder i Sverige, Nederland og Danmark.

“Vi er stolte over å kunngjøre vår samarbeidsavtale med NF Fleet, som kan tilby fleksible løsninger innen privatleasing og firmaleasing i det norske markedet. Vi ser frem til et et sterkt samarbeid, for å kunne tilby de beste mobilitetsløsningene for fremtiden, både til privatkunder og firmakunder,
sier Eric Jin (Visepresident i XPENG).